Hastalık yoktur hasta vardır!!

Sitede anlatılan tedaviler ve kullanılan ilaçlar bilgilendirme amaçlıdır. Hastalık yoktur hasta vardır. Verilen tedaviler kişiden kişiye değişebilir. Doktorunuzun tedavisi sizin için en iyi tedavidir. Sorularınızı doktorunuza danışınız.

Ethereum Balinası 🐳 28 MİLYAR Shiba Inu (SHIB) Satın Aldı!!

Ethereum Balinası 🐳 28 MİLYAR Shiba Inu (SHIB) Satın Aldı!!

Ethereum Balinası 🐳 "Gimli" başlıktan da anlaşılabileceği gibi 28 milyar SHIB satın aldı. Dolar olarak karşılığı şu an yaklaşık 1,1 milyon dolar. Shiba Inu fiyatındaki düşüş dolayısı ile büyük kuruluşlar ve balinalar daha fazla SHIB biriktirme eğiliminde!



Bu anonim ünlü balina 30 Kasım'da da 1 milyon dolar değerinde SHIB (Yaklaşık 25 milyar SHIB) satın almıştı. Bu ünlü balina "Gimli" şu an 52,9 milyon dolar değerinde SHIB'e sahip.

Sizce piyasanın gidişatı nasıl olacak? Düşüşte olan SHIB bu olaylardan sizce geçici olarak mı yükseldi yoksa yükselmeye devam edecek mi ?


Uyarı!!

https://populeryasamm.blogspot.com/ sitesindeki yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir para birimi veya kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. https://populeryasamm.blogspot.com/ yatırım danışmanı değildir.  Bu yüzden https://populeryasamm.blogspot.com/ sitesindeki yazarlar yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Hiç yorum yok