Hastalık yoktur hasta vardır!!

Sitede anlatılan tedaviler ve kullanılan ilaçlar bilgilendirme amaçlıdır. Hastalık yoktur hasta vardır. Verilen tedaviler kişiden kişiye değişebilir. Doktorunuzun tedavisi sizin için en iyi tedavidir. Sorularınızı doktorunuza danışınız.

Dr. Kerem Kaya

 

Kerem Kaya

İletişim için;
E-Posta : kerem.kaya.60@gmail.com
İnstagram : https://www.instagram.com/dr.keremkaya/
Ana sayfadaki iletişim formundan da ulaşabilirsiniz.

Dr. Kerem Kaya



Herkese merhabalar, sevgili okuyucular. Ben Dr. Kerem Kaya. Burada güncel hayattan edindiğim bilgileri sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi oluşturdum. Blog'umda, farklı konulardaki bilgilere yer vermeye çalışacağım. Bu bilgileri, bazen kendi düşünce süzgecimden geçirerek, bazen de doğrudan alıntı yaparak sunacağım. Amacım, öğrendiklerimi sizlerle paylaşarak bilgi dağarcığınıza katkı sağlamak. Lütfen yorumlarınızı ve yapıcı eleştirilerinizi çekinmeden paylaşın.


4 yorum:

  1. Keremciğim, bloğunun başarılı olması ve okuyuculara aktardığın bilgilerin onlar açısından faydalı olmasını diliyorum.

    YanıtlaSil
  2. Özcan BELEN18 Kasım

    sn. Kerem KAYA,
    Bilgi çağındaki bizler için faydalı olabileceğini düşündüğüm bu bloğunda, bir şeyler öğrenme azmindeki tüm okurlara katacakların için şimdiden teşekkürlerimi iletiyor, başarılar diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Hocam, aktardiginiz değerli bilgiler için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Adsız18 Mayıs

    Oyyyy hocam fena oldum

    YanıtlaSil