Hastalık yoktur hasta vardır!!

Sitede anlatılan tedaviler ve kullanılan ilaçlar bilgilendirme amaçlıdır. Hastalık yoktur hasta vardır. Verilen tedaviler kişiden kişiye değişebilir. Doktorunuzun tedavisi sizin için en iyi tedavidir. Sorularınızı doktorunuza danışınız.

Kripto Milyarderi Ethereum'u Terk Ettiğini Açıkladı!! Piyasalar nasıl değişecek?


Kripto Milyarderi Ethereum'u Terk Ettiğini Açıkladı!! Piyasalar nasıl değişecek?



Ünlü kripto milyarderi Su Zhu son yaptığı paylaşımda Ethereum'u ve topluluğunu azarladı. Sonrasında ise Ethereum'u terk ettiğini açıkladı! Yaptığı paylaşımda birçok soruna değindi ve yetkililerin de bunu çözmek için son derece isteksiz olduğunu belirtti. Ethereum'u eleştiren birçok insanı kendi sosyal meyda hesabından paylaşan Su Zhu insanların da kendisiyle aynı düşüncede olduğunu belirtti.




"Evet, geçmişte desteklememe rağmen Ethereum'u terk ettim. Evet, Ethereum da geçmişte destek vermesine rağmen kullanıcılarını terk etti.



Uyarı!!

https://populeryasamm.blogspot.com/ sitesindeki yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir para birimi veya kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. https://populeryasamm.blogspot.com/ yatırım danışmanı değildir.  Bu yüzden https://populeryasamm.blogspot.com/ sitesindeki yazarlar yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Hiç yorum yok