Hastalık yoktur hasta vardır!!

Sitede anlatılan tedaviler ve kullanılan ilaçlar bilgilendirme amaçlıdır. Hastalık yoktur hasta vardır. Verilen tedaviler kişiden kişiye değişebilir. Doktorunuzun tedavisi sizin için en iyi tedavidir. Sorularınızı doktorunuza danışınız.

Dünyada Bir İLK!!! Palau Cumhuriyeti Ripple’ı Seçti

Palau Cumhuriyeti Ripple ile Bir İlke İmza Attı



Ripple Şirketi, kurumsal Blockchain ve ödeme çözümleri konusunda uzmanlaşan, küresel düzeyde oluşturduğu ödeme koridoru altyapılarıyla göz önünde olan bir şirkettir.

Ripple Şirketinin bildiğimiz son projesi ise XRP Ledger ile Palau Cumhuriyeti için 2022 yılında dolar destekli bir stabil kripto para oluşturmak! Bu proje dünyada bir ilk. Oluşturulacak olan bu kripto para bir devlet tarafından çıkarılan ilk resmi ulusal kripto para olacak!

Palau Cumhuriyeti'nin yeni ulusal kripto parası dolara sabitlenecek.


Palau Cumhuriyeti





Uyarı!!

https://populeryasamm.blogspot.com/ sitesindeki yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi değildir. Herhangi bir para birimi veya kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. https://populeryasamm.blogspot.com/ yatırım danışmanı değildir.  Bu yüzden https://populeryasamm.blogspot.com/ sitesindeki yazarlar yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.

Hiç yorum yok