Hastalık yoktur hasta vardır!!

Sitede anlatılan tedaviler ve kullanılan ilaçlar bilgilendirme amaçlıdır. Hastalık yoktur hasta vardır. Verilen tedaviler kişiden kişiye değişebilir. Doktorunuzun tedavisi sizin için en iyi tedavidir. Sorularınızı doktorunuza danışınız.

BİTCOİN CİTY GERÇEK OLUYOR!! VERGİ YOK!!


Bitcoin City Kuruluyor !!



Bir Latin Amerika ülkesi olan El Salvador'un başkanı Nayib Bukele dün (20 Kasım Cumartesi) yaptığı açıklamada dünyada bir ilk olan Bitcoin City projesini başlatma planlarını açıkladı.

Dünyada ilk olacak bu proje dünyaca büyük merak topladı. Başlangıçta Bitcoin City, Bitcoin tahvilleri ile finanse edilecek. Ayrıca enerjisini bir yanardağdan alacak ve KDV (Katma değer vergisi) hariç herhangi bir vergi olmayacak! 

Max Keizer bu fikri öneren ilk kişidir. Bu yüzden fikir babası olarak anılmayı hak ediyor.

Bukele'nin açıklaması şu şekilde;

"2022'de fonlamaya başlayacağız, tahviller 2022'de satışa sunulacak" dedi.

Bukele, bu tahvilleri ihraç edebilmek için BlockStream ve Bitfinex ile iletişime geçti.

BlockStream , bağların Liquid ağı üzerinden %6,5 oranında ödeme yapacağını söyledi. Açıklamanın devamında bu volkan tahvillerinin yarısı Bitcoin'e dönüşecek ve kalan yarısı Bitcoin madencilik tesisinin geliştirilmesi için kullanılacağı söylendi.

BlockStream'ın as oyuncularından Samson Mow beş yıllık bir kilitlenmenin ardından şehrin Bitcoin satmaya başlayacağını ve yatırımcılara da ek bir pay ödeyeceğini açıkladı. 10 yılın sonunda ön görülerine göre getiri %150 olacak!

Samson Mow şunu da ekledi;

"Bunu yapan ilk ülkeler büyük bir avantaja sahip olacak. Bu ulus devlet BİTCOİN FOMO'nun başlangıcıdır." dedi.

Madencilik için enerji sağlamaya yardımcı olacak volkan "Conchagua Volkanı" yakında inşa edilecek.

Hiç yorum yok